Cosul Meu: 0 Produse | Total: 0 RON | Accesare Cont   

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

    Va rugam sa cititi cu atentie termeni si conditiile acestui site inainte de a face o comanda.

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul alpaest stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C ALPAEST S.R.L, cu sediul in Oradea,str Sucevei,nr 49,CUI 18445516,inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J05/444/2006.Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din conditiile generale de afaceri).
  Utilizarea site-ului si plasarea de comenzii on-line semnifica acceptul dvs in cea ce priveste conditiile de mai jos mentionate.
  Inainte de a face o comanda ,daca aveti o nelamurire ,va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail office@alpaest.ro sau prin contact telefonic la nr: 0722/159380.
   Datele dumneavoastra vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

     Produse si livrare:

Va rugam sa tineti cont de faptul ca la produsele EVAGARDEN si SO.CAP  de pe acest site ,culoarea pe care o vedeti dvs depinde si de monitorul utilizat.
 Nu suntem respunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea a monitorului dumneavoastra si cea a produsului in sine. Exista posibilitatea ca la o comanda produsul sa nu fie disponibil ,deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul aceptarii acesteia,stocul se poate modifica. In cazul in care un produs comandat nu mai este pe stoc veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta. Preturile de pe site-ul www.alpaest.ro contin t.v.a .
  In ceea ce priveste livrarea pot exista cazuri extreme in carefirma de curierat sau posta romana sa rataceasca coletul. In acest caz caz daca produsele comandate sunt pe stoc vor fi expediate imediat cu intarzierea de rigoare.
 

2 3 4
Colaboreaza cu noi
 
Utile

Termeni si Conditii
Confidentialitate
Parteneri
Livrare

Newsletter
Va rugam introduceti adresa dvs. de e-mail!
Social Networking