Cosul Meu: 0 Produse | Total: 0 RON | Accesare Cont   

Parteneri


 1. EVAGARDEN made in Italy
     Compania EVAGARDEN a fost fondata in 1979,ca o companie specializata in produse cosmetice si tratamente cu uleiuri esentiale. EVAGARDEN a transformat prin pasiunea sa pentru make up adevarate tratamente pentru infrumusetare datorita ingrdientelor active funcionale. Dispune de o retea solida de vanzare la nivel national cu reprezentanti profesionali iar international EVAGARDEN este reprezentanta in uramtoarelee tari : Romania , Germania, Spania, Benelux, Finlanda, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar ,Taiwan, Australia, Canada, Peru si multe altele.


2. ORISING made in Italy
   Brandul este recunoscut in Italia si strainatate datorita ingredientelor naturale si efectelor sale. Produsele si liniile de tratemente au fost create astfel incat sa rezolve orice problema a scalpului si a firului de par. Special create pentru probleme grave ale scalpului recomandate inclusiv de dermatologi.


3. SO.CAP made in Italy
   Se bazeaza in general pe extensii 100 % par natural. Firma SO.CAP  a fost fondata in urma cu 50 de ani din dorinta de a face diferenta pe piata extensiilor de par. Originalitatea extensiilor SO.CAP sunt recunoscute dupa imprimarea literei 'S' in keratina extensiei.

4. OMEOENERGETICA made in Italy
    Frumusetea e doar inceputul unei experiente unice. Produse pe baza de compusi natutali AME: A= Activator,M= Metabolic, E= Energetic care determina organismul sa lucreze din interior.
    Produse special create pentru toate tipurile de ten.
2 3 4
Colaboreaza cu noi
 
Utile

Termeni si Conditii
Confidentialitate
Parteneri
Livrare

Newsletter
Va rugam introduceti adresa dvs. de e-mail!
Social Networking